Contact
     
 
home
home
diensten
diensten

partners
partners

contact
contact
 
 

Zo kunt u ons bereiken:

Administratiekantoor
J.C. van Mierlo

Groenestraat 96
8261 VJ Kampen
tel: 038 - 42 04 451
fax: 038 - 42 04 452
kvk. nr: 05068901
BTW nr: NL1381.54.971.B01
info@jcvm.nl

Vanuit Zwolle (N50):
Neem afslag Kampen-Zuid en rijd daarna richting Kampen Centrum over de Europa-allee. Ga bij de 3e rotonde rechtsaf de Kennedylaan in. Links kunt u parkeren aan het Burgemeester Berghuisplein of de Horstsingel (gratis). Ga onder de poort door. De 2e straat links is de Groenestraat. Ons kantoor vindt u links op nummer 96.

Vanuit het noorden (Friesland/Groningen)
Neem afslag Kampen en rijd daarna richting Kampen Centrum over de Flevoweg. Ga bij de 2e rotonde rechtsaf de Europa-allee op. Bij de 2e rotonde linksaf de Kennydylaan in. Links kunt u parkeren aan het Burgemeester Berghuisplein of de Horstsingel (gratis). Ga onder de poort door. De 2e straat links is de Groenestraat. Ons kantoor vindt u links op nummer 96.

 

 
 

Vanuit Dronten (N307):
Rijd Kampen in over de Flevoweg. Ga bij de 2e rotonde rechtsaf de Europa-allee op. Bij de 2e rotonde linksaf de Kennydylaan in. Links kunt u parkeren aan het Burgemeester Berghuisplein of de Horstsingel (gratis). Ga onder de poort door. De 2e straat links is de Groenestraat. Ons kantoor vindt u links op nummer 96.

Let op: parkeren in de binnenstad van Kampen overdag is alleen voor vergunninghouders. Aan de Vloeddijk, Burgwal en op het meeuwenplein kunt u betaald parkeren. Gratis parkeren kan aan het Burgermeester Berghuisplein en de Horstsingel.


Grotere kaart weergeven